Transferència de coneixements

July 12, 2016

 

Al llarg d'aquest any,  el nostre sistema de realització de cursos incorpora la transferència de coneixements com a part fonamental i indissociable de les accions formatives, per a tots aquells clients que ho demanin.
El concepte de transferència de coneixements a l'activitat formativa és diferent de la mera transmissió de coneixements, donat que mentre en el cas de la transferència es persegueix incorporar el coneixement a una cadena de valor, en el cas de la transmissió únicament es cerca la publicació, la divulgació o merament l'acopi de coneixements.
Els centres que contracten la formació amb aquesta modalitat, i a partir d'una darrera sessió, se'ls lliure l'informe d'avaluació de la transferència de l'aprenentatge en el lloc de treball, Això es se'ns dubte una garantia de l'eficàcia de la pròpia acció formativa.

 

Manuel Romero Colomé

Suriña Assessors, S.L.

Please reload

Entradas destacadas

Curs de dietètica i nutrició.

July 25, 2016

1/7
Please reload

Entradas recientes

July 14, 2016

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square