top of page

Jornada sobre Contractació Pública


L'estratègia europea 2020 per al creixement intel·ligent i sostenible va fixar com a criteris per mitja de les directives 23 i 24/ 2014 sobre contractació publica, els objectius de les noves lleis de contractes de les administracions públiques, que els estats membres tenien que transposar abans del 18 d'abril de 2016. Els principis generals que estableixen aquestes directives són:

  • Increment de la Transparència

  • Simplificació.

  • Eficiència en els procediments de licitació.

Donat que les directives comunitàries no van ser transposades a la legislació pròpia de l'estat espanyol el dia 19 d'abril va començar el que es coneix com l'efecte directe.

La Generalitat de Catalunya, però va publicar el Decret 3/2006 de 31 de maig de mesures urgents en matèria de contractació pública per tal de minimitzar al màxim el risc de buit legal.

Nosaltres en col·laboració amb ConstCAT, Associació Catalana d'empreses d'obra , va organitzar una jornada a l'Hotel Presidente de Barcelona, amb la participació de Manuel José Silva Sánchez, Consejero de Estado, i soci consultor de Bufete Roca Junyent, per tal d'aclarir al màxim els dubtes existents sobre l'aplicació de la nova normativa.

 
 

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page