top of page

Transferència de coneixementsAl llarg d'aquest any, el nostre sistema de realització de cursos incorpora la transferència de coneixements com a part fonamental i indissociable de les accions formatives, per a tots aquells clients que ho demanin. El concepte de transferència de coneixements a l'activitat formativa és diferent de la mera transmissió de coneixements, donat que mentre en el cas de la transferència es persegueix incorporar el coneixement a una cadena de valor, en el cas de la transmissió únicament es cerca la publicació, la divulgació o merament l'acopi de coneixements. Els centres que contracten la formació amb aquesta modalitat, i a partir d'una darrera sessió, se'ls lliure l'informe d'avaluació de la transferència de l'aprenentatge en el lloc de treball, Això es se'ns dubte una garantia de l'eficàcia de la pròpia acció formativa.


Manuel Romero Colomé

Suriña Assessors, S.L.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page