top of page

Transparència i penal compliance.El passat dia 19 d'abril, i a l'hotel President de Barcelona, va tenir lloc una jornada sobre transparència i Penal Compliance, en la que entre altres van participar el senyor Antoni Fernández Teixidó, persona d'una molt dilatada carrera tant des del punt de vista polític (exdiputat al Parlament, i ex conseller de la Generalitat), com des del punt de vista professional en tant que consultor i auditor de comptes, i el senyor Valentí Pich, economista i President del Consell general de Col·legis d'Economistes.El mes de setembre començarem la realització de cursos específics sobre la llei de la transparència, adreçada a Hospitals i serveis de primària de l'ICS, particularment pel personal d'administració financera i recursos humans.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page