top of page

Líders clínics.


L'activitat dels professionals en mon sanitari cada vegada es complica i tecnifica més. Les tasques de direcció i organització realitzades amb habilitat i empatia faciliten enormement la consecució dels objectius que ens proposem anualment. Sensibles a la complexitat de la gestió correcta del temps i a l'organització de les reunions cada vegada més complexes, hem creat i s'està desenvolupant amb enorme èxit el curs de Líders Clínics. A partir d'una acció formativa dissenyada com una càpsula formativa (6 hores), s'aconsegueixen eines per una adequada organització del temps, una correcta priorització del mateix, essent capaç de crear punts definits del grup i de la reunió, planificant amb antelació i de manera estructurada una reunió de treball. Aquesta és una acció formativa adreçada de manera específica a professionals de l'Institut Català de la Salut que tinguin assignats rols de líders clínics.

Tot seguit i per si es del vostre interès us facilitem el programa. LÍDERS CLINICS

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page