Diferents cultures, diferents realitats.

July 21, 2016

 

La diversitat cultural és cada cop més freqüent al nostre món actual. I per tant més certa la frase  "el nostre món, és el món".
És necessari i molt especialment en els serveis sanitaris de Catalunya, on hi ha una màxima atenció de ciutadans d'altres països, estar preparat per entendre i per comprendre les necessitats de les diferents cultures que acollim.
El curs "entendre les diferents cultures per millorar la relació amb el ciutadà/usuari" que en gran èxit s'ha realitzat en diferents centres d'atenció primària i hospitals de Catalunya, és una eina potent per poder desenvolupar accions comunicatives, entendre i fer-se entendre amb el col·lectiu immigrant i per ajudar a canviar actituds individuals i socials que permetin comunicar-se millor: acceptació, congruència, empatia i assertivitat.

 

Després de més de 4 anys impartint el curs en diferents modalitats i la constant necessitat dels nostres centres clients en formar-se, aquest any ho hem presentat en la plataforma del Portal ICS.

L'avantatge d'aquesta modalitat és la possibilitat que oferim a l'alumne de realitzar la formació al llarg d'un determinat període de temps, sense haver-hi de desplaçar-se i amb l'horari que consideri més adequat, però sempre amb la tutorització i seguiment dels nostres docents,

 

També existeix la modalitat de càpsula formativa (6 hores) adaptada al centre de treball concret, i adreçat als professionals que treballen amb un col·lectiu ètnic concret de forma majoritària.

 

Les nostres accions formatives s'enfoquen a partir de la realitat i el contacte proper amb les diferents cultures.I recorda:
 

 

"El que sento, ho oblido, el que veig, ho recordo, el que faig, ho aprenc

(Antic proverbi xinès).

 

 

 

 

Please reload

Entradas destacadas

Curs de dietètica i nutrició.

July 25, 2016

1/7
Please reload

Entradas recientes

July 14, 2016

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags
Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square