top of page

Curs de dietètica i nutrició.

L'activitat física, juntament amb els hàbits saludables, i l'alimentació equilibrada és la base fonamental de la nostra qualitat vital. La incorrecta ingesta d'aliments pot donar lloc a sobrepès, i a malalties que condueixen a una pitjor qualitat de vida. No importa l'edat, sempre és moment d'aprendre dietètica i nutrició, sempre és moment de portar una millor qualitat de vida.

Suriña Assessors, empresa de formació especialitzada en el sector de la salut, facilita als professionals sanitaris el seu curs de dietètica i nutrició per realitzar mitjançant el campus virtual, de la manera més còmoda i accessible, amb la finalitat què adquireixin coneixements i competències pel tractament adequat dels pacients en dietètica i nutrició. Es tracta d'un curs que ens familiaritza amb el valor nutricional dels diferents tipus d'aliments i les dietes adaptades a persones i col·lectius en funció de les necessitats nutricionals i de les patologies específiques.


Unitats formatives: 1. Els macronutrients. 2. Els micronutrients. 3. Els aliments. 4. La dieta equilibrada. 5. Estats nutricionals especials (I). 6. Estats nutricionals especials (II). 7. Dietes en malalties freqüents (I). 8. Dietes en malalties freqüents (II).

Si vols.. pots.. Demana'ns informació.

El nostre curs compte amb el suport pedagògic d'un tutor per tal de resoldre tots els dubtes que puguin sorgir.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page