top of page

Benestar psicoemocional. Pensament constructiu

20 hores lectives

VIDEO PROMOCIÓ

Presentació

El nou model de vida instaurat per aquests darrers anys, ha capgirat la manera de viure les certituds i les fortaleses de gran part de la població i ha generat un estrès important en el món sanitari.
El sistema sanitari i tots els seus integrants, segons afirmen, estan vivint una situació de estrès físic i emocional com mai abans havien viscut.
Gestionar l’estrès i el benestar psicosocial és tan o més important que cuidar la salut física. I cal saber-ho fer per poder ajudar als altres a fer-ho.
En aquest context, Suriñá , essent conscient de les situacions d’estrès i ansietat que afronten els professionals de primera línia d’atenció, ha elaborat aquest programa per ajudar a activar els recursos individuals, relacionals i socials i contribuir així a minimitzar el patiment emocional i a millorar el benestar psicoemocional. Les eines que s’ofereixen no tant sols són aplicables a la situació actual sinó que reforcen les capacitats personals per abordar els escenaris futurs.

AUTOGESTIÓ
Gestió d’emocions. Identificar les emocions i l'efecte que tenen, per tal de gestionar-les adequadament, tot considerant el seu impacte.

Docent

No s'ha proporcionat informació.

Objectius

Conèixer com es generen els pensaments i les emocions i com ens afecten.
Analitzar les diferents formes d’enfrontar les nostres emocions.
Aprendre tècniques per desenvolupar una actitud proactiva.
Descobrir eines que ens motivaran a desenvolupar un pensament positiu i constructiu.

Programa del curs

Unitat 1. Què és el pensament constructiu. Benestar emocional.
Unitat 2. El procés emocional bàsic.
Unitat 3. Resiliència.
Unitat 4. Desenvolupament actitud positiva.

bottom of page