Sala d'estudi. Idees per organitzar-nos a l'hora d'estudiar.

Bullet-Journal-by-Matt-Ragland.jpg

El Bullet Journal és un sistema (framework) que permet organitzar les llistes de tasques d'una forma específica i enfocada a resultats.

1366_2000.jpg

Kahoot!, una eina molt útil per a professors i estudiants per a aprendre i repassar conceptes de forma entretinguda, com si fos un concurs. La forma més comuna és mitjançant preguntes tipus test, encara que també hi ha espai per a la discussió i debat.

evernote_concepto.jpg

Evernote és una aplicació informàtica multiplataforma simple però potent que et permet anotar, guardar i organitzar tot tipus d'informació mitjançant l'ús de notes a les quals els pots agregar etiquetes. A més, és gratuïta.

reloj de bolsillo

Vigila amb aquests 12 lladres del 

temps.

images.jpg

Si estàs buscant la manera en què el teu sistema d'estudi o memorització de conceptes resulti més eficaç, el desenvolupament de mapes mentals és una de les millors eines que pots utilitzar

És una pissarra virtual que es pot crear en internet i treballar amb ella en línia, és a dir, no necessita descarregar algun programa, ni instal·lar en l'ordinador.
Padlet és un recurs en línia, o en “el núvol”, que permet crear un mur en el qual poden incorporar-se vídeos, imatges i arxius de text.
Es pot treballar de manera individual o en equip de manera col·laborativa.

 • 01/

  Els nostres cursos

  Mantén a tus visitantes actualizados. ¿Quieres personalizar este contenido? Simplemente agrega tus imágenes, texto y enlaces, o conéctate a los datos de tu colección.

 • 02/

  Ens tens a la teva disposció per a qualsevol consulta.

  Mantén a tus visitantes actualizados. ¿Quieres personalizar este contenido? Simplemente agrega tus imágenes, texto y enlaces, o conéctate a los datos de tu colección.

 • 03/

  Què és el Club Suriña

  Volem estar més a prop de tots els alumnes que han realitzat cursos amb nosaltres, per això hem creat aquest espai conjunt amb eines que pensem que us poden ser d'utilitat.