top of page

Sala d'estudi. Idees per organitzar-nos a l'hora d'estudiar.

Bullet-Journal-by-Matt-Ragland.jpg

El Bullet Journal és un sistema (framework) que permet organitzar les llistes de tasques d'una forma específica i enfocada a resultats.

1366_2000.jpg

Kahoot!, una eina molt útil per a professors i estudiants per a aprendre i repassar conceptes de forma entretinguda, com si fos un concurs. La forma més comuna és mitjançant preguntes tipus test, encara que també hi ha espai per a la discussió i debat.

evernote_concepto.jpg

Evernote és una aplicació informàtica multiplataforma simple però potent que et permet anotar, guardar i organitzar tot tipus d'informació mitjançant l'ús de notes a les quals els pots agregar etiquetes. A més, és gratuïta.

reloj de bolsillo

Vigila amb aquests 12 lladres del 

temps.

images.jpg

Si estàs buscant la manera en què el teu sistema d'estudi o memorització de conceptes resulti més eficaç, el desenvolupament de mapes mentals és una de les millors eines que pots utilitzar

medios de comunicación social digital

És una pissarra virtual que es pot crear en internet i treballar amb ella en línia, és a dir, no necessita descarregar algun programa, ni instal·lar en l'ordinador.
Padlet és un recurs en línia, o en “el núvol”, que permet crear un mur en el qual poden incorporar-se vídeos, imatges i arxius de text.
Es pot treballar de manera individual o en equip de manera col·laborativa.

bottom of page