top of page

Curs d'Establir acords. La neuronegociació

12 hores lectives

Presentació

Quan llegim la definició de negociació en llibres i diccionaris, podem veure que fa referència a arribar a una conclusió de conveni i pacte. A més, en el nostre dia a dia, com a éssers socials que estem sempre comunicant-nos, moltes vegades sense ser conscients estem negociant en totes les àrees de la nostra vida.
La Neuronegociació ens porta d'alguna forma a vincular-la amb el nostre cervell. El funcionament del cervell com a objecte d'estudi i la metodologia com a camí de l'èxit, són les claus de la Neuronegociació.
L'estudi permet comprendre els factors d'èxit de qualsevol negociació, centrar els arguments en allò què és realment important i comprendre les necessitats en relació amb les emocions i l'ambient en el qual es pot desenvolupar tot el procés negociador.
L'objectiu d'aquesta formació és que els participants puguin adquirir l'habilitat d'observador i de comunicador, detectant les emocions contràries a fi de conèixer com saber què dir i quan fer-ho

Docent

Eduard Zomeño Jiménez

Eduard Zomeño Jiménez

Objectius

Conèixer què és la Neuronegociació i què implica. | Entendre quines són les claus de l’èxit en qualsevol procés comunicatiu que impliqui establir acords. | Aplicar, totes les eines que ens aporta la Neuronegociació.

Programa

Altres formacions

Unitat 1. Introducció a la Neuronegociació. Què és? Com podem aplicar-la.
Unitat 2. Variables que intervenen i que condicionen la comunicació i la negociació.
Unitat 3. Establir acords. Com establir acords efectius.

bottom of page