top of page

Diferents cultures, diferents realitats.

La diversitat cultural és cada cop més freqüent al nostre món actual. I per tant més certa la frase "el nostre món, és el món". És necessari i molt especialment en els serveis sanitaris de Catalunya, on hi ha una màxima atenció de ciutadans d'altres països, estar preparat per entendre i per comprendre les necessitats de les diferents cultures que acollim. El curs "entendre les diferents cultures per millorar la relació amb el ciutadà/usuari" que en gran èxit s'ha realitzat en diferents centres d'atenció primària i hospitals de Catalunya, és una eina potent per poder desenvolupar accions comunicatives, entendre i fer-se entendre amb el col·lectiu immigrant i per ajudar a canviar actituds individuals i socials que permetin comunicar-se millor: acceptació, congruència, empatia i assertivitat.


Després de més de 4 anys impartint el curs en diferents modalitats i la constant necessitat dels nostres centres clients en formar-se, aquest any ho hem presentat en la plataforma del Portal ICS.

L'avantatge d'aquesta modalitat és la possibilitat que oferim a l'alumne de realitzar la formació al llarg d'un determinat període de temps, sense haver-hi de desplaçar-se i amb l'horari que consideri més adequat, però sempre amb la tutorització i seguiment dels nostres docents,


També existeix la modalitat de càpsula formativa (6 hores) adaptada al centre de treball concret, i adreçat als professionals que treballen amb un col·lectiu ètnic concret de forma majoritària.


Les nostres accions formatives s'enfoquen a partir de la realitat i el contacte proper amb les diferents cultures.I recorda:

"El que sento, ho oblido, el que veig, ho recordo, el que faig, ho aprenc"

(Antic proverbi xinès).

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
!
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page