top of page

El nostre sistema sanitari davant el conflicte.

Cada cop més, treballar en el front oficce dels serveis públics sanitaris, s'està convertint en una activitat de risc. Els efectes de la crisi han generat en molts dels usuaris una sensació de frustració, molt sovint exagerada, que cal combatre. Durant anys, des de Suriña s'han realitzat innumerables accions formatives sobre contenció, ara presentem un nou curs, basat en la negociació del conflicte, oferint les eines necessàries que ha de dominar el professional de la sanitat per afrontar aquestes situacions. Aquest curs és per tant, fruit de l'experiència i pretén un apropament crític a la realitat de la feina dels nostres professionals, donant a la vegada eines suficients per poder raonar convenientment desactivant el conflicte amb l'usuari, tant intern com extern. Que sanitat tenim a Catalunya? Quin és el nivell d'accessibilitat al sistema? És molt diferent del que teníem en l'any 2009? Podem estar confiats en amb el nostre sistema sanitari públic? Comparem-ho amb altres països. Per sortir-nos airosos de molts conflictes amb els nostres usuaris, cal combinar dues actuacions, les tècniques per negociar eficientment el conflicte, i estar molts segurs del sistema sanitari que tenim per demostrar que moltes de les qüestions que en un conflicte es posen damunt de la taula no són certes, o com a mínim no plenament certes.


PROGRAMA

 

Mòdul 1: El Sistema sanitari català. Dades bàsiques. Visió econòmica i de serveis de l’any 2016, de l’ICS i del Servei Català de la Salut. Dades d’activitat a Catalunya, i a la nostra regió sanitària.


Mòdul 2:Taller pràctic de Tècniques de negociació i resolució de conflicte


Conceptes bàsics de negociació. Procés de mediació, negociació i resolució de conflictes. Conflictes interpersonals en contextos professionals. Eines per identificar, analitzar i gestionar i resoldre el conflicte. Actituds davant el conflicte i conseqüències. Mesures específiques per resoldre el conflicte.Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page